Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | LUKAS 14-16

Perumpamaan bab Anak sing Ilang

Perumpamaan bab Anak sing Ilang

15:11-32

Piwulangé kanggo kita.

  • Kita kudu tetep ana ing jemaat, merga ing kono kita isa dilindhungi karo Yéhuwah, Bapak sing welas asih

  • Nèk wis nyimpang saka hukumé Yéhuwah, kita kudu andhap asor lan mertobat, yakin nèk Yéhuwah gelem ngapura

  • Kayadéné Yéhuwah, kita kudu seneng nampa para sedulur sing wis mertobat lan bali ing jemaat