Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Anak sing Ilang Akhiré Bali

Anak sing Ilang Akhiré Bali

DELOKEN VIDEO ANAK SING ILANG AKHIRÉ BALI, BANJUR JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa tandhané David mulai nyimpang saka hukumé Yéhuwah? Piyé keluarga lan para pinituwa mbantu David?

  • Piyé Sedulur Barker lan bojoné dadi tuladha sing apik kanggo para wong tuwa?

  • Apa sing isa disinaoni saka video iki bab . . .

    • nggunakké urip mung kanggo nyambut gawé?

    • pergaulan sing èlèk?

    • ngrungokké naséhat?

    • ngapurani wong sing mertobat?