Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | LUKAS 6-7

Takeran sing Kebak

Takeran sing Kebak

6:38

Wong sing loma seneng mènèhi wektu, tenaga, lan sumber dayané kanggo mbantu lan nguwatké liyané.

  • Kata kerja Yunani sing digunakké ing ayat iki kanggo kata ”mѐnѐhi” nduduhké kagiyatan sing ditindakké terus-terusan

  • Nѐk kita seneng mѐnѐhi, wong liya bakal ’ngesokké sak takeran kebak ing kanthong, sing dienet-enet, dioyog-oyog, lan lubèr’. Mungkin kuwi nduduhké kebiasaané para pedagang sing ngesokké barang sing dituku ing jubah sing ditekuk munggah