Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

2-​8 Juli

LUKAS 6-7

2-​8 Juli
  • Lagu 109 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Takeran sing Kebak”: (10 men.)

    • Luk 6:37—Wong liya bakal ngapura, nѐk kita seneng ngapura (”Terusa ngapura, supaya kowé diapura” katrangan kanggo sinau Luk 6:37, nwtsty; w08-IN 15/5 9 ¶13-14)

    • Luk 6:38—Kita kudu seneng mѐnѐhi (”Terusa mènèhi” katrangan kanggo sinau Luk 6:38, nwtsty)

    • Luk 6:38—Takeran sing kita enggo naker wong liya bakal digunakké kanggo naker kita (”kanthongmu” katrangan kanggo sinau Luk 6:38, nwtsty)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 6:12, 13—Yésus mѐnѐhi tuladha apa kanggo wong Kristen sing arep nggawé keputusan penting? (w07-IN 1/8 6 ¶1)

    • Luk 7:35—Nѐk kita difitnah, apa sing isa disinaoni saka omongané Yésus? (”tumindaké” katrangan kanggo sinau Luk 7:35, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 7:36-50

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Video kanggo Ngabar: (4 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 198 ¶4-5

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 108

  • Tirunen Sipat Lomané Yéhuwah: (15 men.) Setèlen videoné. Banjur rembugen pitakonan-pitakonan iki:

    • Apa buktiné nѐk Yéhuwah karo Yésus kuwi loma?

    • Apa berkahé kanggo wong sing loma?

    • Apa tegesé ngapurani kanthi loma?

    • Piyé carané isa loma mѐnѐhi wektu?

    • Piyé carané isa loma mѐnѐhi pujian?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 27

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 57 lan Donga