Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

16-​22 Juli

LUKAS 10-11

16-​22 Juli
  • Lagu 100 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Perumpamaan bab Wong Samaria sing Apikan”: (10 men.)

    • Luk 10:29-32—Imam lan wong Lèwi ora nulungi wong Yahudi sing bar dirampok [Setèlen ”Dalan saka Yérusalèm menyang Yérikho” media Luk 10:30, nwtsty.] (w02-IN 1/9 16 ¶14-15)

    • Luk 10:33-35—Wong Samaria nduduhké katresnan marang wong Yahudi (”ana wong Samaria”, ”ngesokké lenga lan anggur ing luka-lukané, banjur diperban”, ”penginepan” katrangan kanggo sinau Luk 10:33, 34, nwtsty)

    • Luk 10:36, 37—Kita kudu nresnani kabèh wong, ora mung sing asalé, agamané, lan statusé padha karo kita (w98-IN 1/7 31 ¶2)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Luk 10:18—Apa maksudé Yésus wektu kandha marang 70 muridé, ”Aku ndelok Sétan wis tiba kaya kilat saka langit”? (”Aku ndelok Sétan wis tiba kaya kilat saka langit” katrangan kanggo sinau Luk 10:18, nwtsty; w08-IN 15/3 31 ¶11)

    • Luk 11:5-9—Apa piwulang bab donga sing isa disinaoni saka perumpamaan iki? (”Kanca, aku silihana roti telu”, ”Aja ngrépoti aku”, ”terus ngotot” katrangan kanggo sinau Luk 11:5-9, nwtsty)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Luk 10:1-16

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Wong sing dijak omong ora setuju karo panjenengan.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Wong sing dijak omong kandha nèk lagi mangan.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN