Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

31 Juli–​6 Agustus

YÉHESKIÈL 24-27

31 Juli–​6 Agustus
  • Lagu 54 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ramalan bab Tirus Nguwatké Iman marang Pangandikané Yéhuwah”: (10 men.)

    • Yk 26:3, 4—Yéhuwah wis ngramalké ancuré Tirus luwih saka 250 taun sakdurungé (si-IN 133 ¶4)

    • Yk 26:7-11—Yéheskièl nyebutké jeneng bangsa lan pemimpiné sing bakal ngepung Tirus (ce-IN 216 ¶3)

    • Yk 26:4, 12—Yéheskièl ngramalké nèk témbok, omah, lan lemahé Tirus bakal dicemplungké ing banyu (it-1-IN 85)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 24:6, 12—Panci sing tèyèngen kuwi nggambarké apa? (w07-IN 1/7 14 ¶2)

    • Yk 24:16, 17—Apa sebabé Yéheskièl ora nduduhké rasa sedhih wektu bojoné mati? (w88-IN_s-52 24 ¶24)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 25:1-11

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Selebaran—Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Selebaran —Duduhna lan rembugen vidéo Sinau Alkitab karo Seksi-Seksi Yéhuwah Iku Kaya Apa? (ora perlu nyetèl vidéoné saksuwéné adegan).

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 23 ¶13-15—Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

URIPÉ WONG KRISTEN