Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉHESKIÈL 18-20

Nèk Wis Ngapurani, Apa Yéhuwah Isih Ngéling-éling?

Nèk Wis Ngapurani, Apa Yéhuwah Isih Ngéling-éling?

18:21, 22

  • Nèk wis ngapurani, Yéhuwah ora bakal ngungkit-ungkit dosa kita manèh.

Conto-conto saka Alkitab iki isa mbantu kita percaya bab kuwi.

Raja Dawud

  • Apa kesalahané?

  • Apa alesané diapura?

  • Apa buktiné nèk Yéhuwah ngapurani?

Raja Manasyè

  • Apa kesalahané?

  • Apa alesané diapura?

  • Apa buktiné nèk Yéhuwah ngapurani?

Rasul Pétrus

  • Apa kesalahané?

  • Apa alesané diapura?

  • Apa buktiné nèk Yéhuwah ngapurani?

Piyé carané aku isa niru Yéhuwah?