Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

17-​23 Juli

YÉHESKIÈL 18-20

17-​23 Juli
  • Lagu 21 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Nèk Wis Ngapurani, Apa Yéhuwah Isih Ngéling-éling?”: (10 men.)

    • Yk 18:19, 20—Yéhuwah péngin saben wong tanggung jawab marang tumindaké dhéwé (w12-IN 1/7 18 ¶2)

    • Yk 18:21, 22—Yéhuwah siap ngapurani wong sing mertobat lan ora bakal ngungkit-ungkit manèh (w12-IN 1/7 18 ¶3-7)

    • Yk 18:23, 32—Yéhuwah nyirnakké wong jahat mung nèk wong kuwi ora gelem mertobat (w08-IN 1/4 8 ¶4; w06-IN 1/12 27 ¶11)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yk 18:29—Apa sebabé bangsa Israèl nduwé pandhangan sing salah bab Yéhuwah, lan piyé carané bèn awaké dhéwé ora kaya ngono? (w13-IN 15/8 11 ¶9)

    • Yk 20:49—Apa sebabé wong-wong mikir nèk Yéheskièl kuwi ngomong nganggo ”tembung pasemon”, lan apa piwulangé kanggo kita? (w07-IN 1/7 14 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yk 20:1-12

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) 1Yo 5:19 —Wulangna Alkitab. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Pd 3:2-5 —Wulangna Alkitab. Tinggalana bahan kanggo marani manèh. (Deloken mwb16.08 8 ¶2.)

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w16.05-IN 32—Judhul: Piyé Jemaat Isa Nduduhké Rasa Bungah Wektu Ana Pengumuman bab Wong sing Ditampa Manèh ing Jemaat?

URIPÉ WONG KRISTEN