Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Gawéan Nginjil ing Quebec Wis Ora Dilarang

Gawéan Nginjil ing Quebec Wis Ora Dilarang

Wektu diadili, Paulus njaluk bandhing marang Kaisar lan nggunakké haké dadi warga negara Romawi. Kuwi isa dadi conto kanggo awaké dhéwé saiki.Tontonen video Gawéan Nginjil ing Quebec Wis Ora Dilarang, lan deloken piyé sedulur-sedulur nggunakké hak hukum kanggo mbéla kabar apik ing Quebec. Terus jawaben pitakonan-pitakonan iki:

  • Tantangan apa waé sing diadhepi sedulur-sedulur ing Quebec?

  • Selebaran khusus apa sing dibagèkké, lan apa hasilé?

  • Apa sing dialami Sedulur Aimé Boucher?

  • Apa keputusané Mahkamah Agung Kanada ing kasusé Sedulur Boucher?

  • Upaya apa manèh sing digunakké para sedulur, lan apa hasilé?

  • Apa sing kelakon sakwisé pakumpulan ibadah diganggu polisi merga diojok-ojoki pendhéta?