Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

8-​14 Januari

MATÉUS 4-5

8-​14 Januari
  • Lagu 45 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Piwulang saka Ceramahé Yésus ing Gunung”: (10 men.)

    • Mt 5:3—Kita isa bungah nèk nggatèkké kebutuhan rohaniné kita (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 5:3 ”Bahagialah”, ”orang yang sadar bahwa mereka punya kebutuhan rohani”)

    • Mt 5:7—Kita isa bungah nèk nduduhké welas asih (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 5:7 ”menunjukkan belas kasihan”)

    • Mt 5:9—Kita isa bungah nèk seneng rukun (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 5:9 ”orang yang menciptakan damai”; w07-IN 1/12 17)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mt 4:9—Sétan nggodha Yésus kanggo nindakké apa? (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 4:9 ”sujud menyembah aku satu kali”)

    • Mt 4:23—Yésus nindakké rong bab penting apa? (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 4:23 ”mengajar . . . memberitakan”)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mt 5:31-48

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Deloken Carané Ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapisan: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) w16.03-IN 31-32—Judhul: Wektu Digodha karo Sétan, Apa Yésus Tenanan Digawa menyang Bait?

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 35

  • ”Rahayu Wong kang Dikaniaya Marga saka Kayektèn”: (9 men.) Setèlen video Keluarga Namgung: Dipenjara Merga Tetep Setya, banjur rembugen apa sing isa disinaoni.

  • Carané Ngupaya Rukun karo Sedulur Seiman”: (6 men.) Rembugan. Rembugen apa sebabé tumindak sing bener ing saben daftar kuwi mung sing kèri dhéwé.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy-IN bab 3

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 1 lan Donga