Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | MATÉUS 10-11

Yésus Péngin Bèn Kita Ayem Tentrem

Yésus Péngin Bèn Kita Ayem Tentrem

11:28-30

’Pasanganku iku kapénak’

Merga dadi tukang kayu, Yésus ngerti carané nggawé pasangan, mbokmenawa dilapisi nganggo kain utawa kulit bèn isa nyaman. Wektu dibaptis, kita nampa pasangan saka Yésus, yaiku dadi muridé. Senajan ana tantangan kanggo nindakké tanggung jawab kuwi, kita isa ngrasakké akèh berkah.

Berkah apa waé sing wis panjenengan rasakké merga dadi muridé Yésus?