Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

22-​28 Januari

MATÉUS 8-9

22-​28 Januari
  • Lagu 25 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yésus Nresnani Wong-Wong”: (10 men.)

    • Mt 8:1-3—Yésus nduduhké welas asih sing gedhé banget marang wong sing lara kusta (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 8:3 ”dia . . . menyentuh orang itu”, ”saya mau”)

    • Mt 9:9-13—Yésus nresnani wong-wong sing ora diajèni (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 9:10 ”makan”, ”pemungut pajak”)

    • Mt 9:35-38—Tresnané Yésus marang wong-wong nggawé dhèwèké tetep nginjil senajan kesel lan ndonga bèn Gusti Allah maringi luwih akèh penginjil (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 9:36 ”merasa kasihan”)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mt 8:8-10—Apa sing isa disinaoni saka omongané Yésus karo perwira? (w02-IN 15/8 13 ¶16)

    • Mt 9:16, 17—Apa sing arep diwulangké Yésus saka rong perumpamaané? (jy-IN 70 ¶6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mt 8:1-17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Marani Manèh Kapindho: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Ajaken wong teka ing pakumpulan ibadah.

  • Marani Manèh Katelu: (3 men. utawa kurang) Miliha dhéwé ayaté lan tawakna buku kanggo sinau.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 47 ¶18-19

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 19

  • Cuplikan saka video Gusti Allah Wis Ndadèkké Yésus Gusti lan Kristus—Bagéan 1: (15 men.) Rembugan. Sakwisé macakké Matéus 9:18-25 lan nonton cuplikan videoné, rembugen pitakonan iki:

    • Apa buktiné nèk Yésus perduli karo Yairus lan wong wédok sing lara?

    • Piyé kedadéan iki ana pengaruhé kanggo pandhangané panjenengan marang ramalan-ramalan ing Alkitab bab kahanan wektu Kratoné Allah mréntah?

    • Piyé carané niru katresnané Yésus marang wong-wong?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy-IN bab 5

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 43 lan Donga