Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

15-​21 Januari

MATÉUS 6-7

15-​21 Januari
  • Lagu 40 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Kratoning Allah Iku Padha Upayanen Dhisik”: (10 men.)

    • Mt 6:10—Kratoné Gusti Allah kuwi bab sing penting. Mula, kuwi dadi salah siji bab sing sepisanan disebutké ing conto dongané Yésus (bhs 178 ¶12)

    • Mt 6:24—Kita ora isa ”ngawula marang Allah lan marang Mamon [Bandha]” (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 6:24 ”menjadi budak”)

    • Mt 6:33—Yéhuwah bakal nyukupi kebutuhané para abdiné sing ngutamakké Kratoné ing uripé (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 6:33 ”terus utamakan”, ”Kerajaan”, ”hal-hal yang benar menurut Allah”; w16.07 7¶18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mt 7:12—Piyé kita isa ngetrapké ayat iki wektu nggawé persiapan tembung pambuka kanggo nginjil? (w14-IN 15/5 14-15 ¶14-16)

    • Mt 7:28, 29—Piyé piwulangé Yésus ana pengaruhé marang wong akèh lan apa sebabé? (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 7:28,29 ”kagum”, ”cara dia mengajar”, ”tidak seperti para ahli Taurat mereka”)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mt 6:1-18

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Nanggepi kanthi apik wektu sing dijak omong ora setuju.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Wong sing panjenengan temoni sepisanan ora ana ing omah, ning ana seduluré sing nemoni panjenengan.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 54

  • Aja Terus Kuwatir”: (15 men.) Rembugan. Wiwitana nganggo nyetèlké video Wulangan saka Perumpamaané Yésus—Ngamati Manuk-Manuk lan Kembang Bakung.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy-IN bab 4

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 36 lan Donga