Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

1-​7 Januari

MATÉUS 1-3

1-​7 Januari
  • Lagu 30 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Kratoning Swarga Wus Cedhak!”: (10 men.)

    • [Setèlen video Katrangan Buku Matéus.]

    • Mt 3:1, 2—Yokanan Pambaptis ngumumké nèk calon Rajané Kratoné swarga ora suwé manèh bakal rawuh (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 3:1, 2 ”memberitakan”, ”Kerajaan”, ”Kerajaan surga”,  ”sudah dekat”)

    • Mt 3:4—Yokanan Pambaptis uripé sedherhana bèn isa tenanan nindakké kersané Yéhuwah (Media nwtsty untuk Mt 3:4 ”Pakaian dan Penampilan Yohanes Pembaptis”, ”Belalang”,  ”Madu Hutan”)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mt 1:3—Apa sebabé ana wong wédok lima sing disebutké ing silsilahé Yésus sing digawé karo Matéus padahal liyané lanang kabèh? (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 1:3 ”Tamar”)

    • Mt 3:11—Apa buktiné nèk baptisan kuwi kudu dilelepké kabèh? (Keterangan tambahan nwtsty untuk Mt 3:11 ”membaptis kalian”)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mt 1:1-17

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Video kanggo Ngabar: (4 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Deloken Carané Ngomong.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) bhs 41-42 ¶6-7

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 10

  • Laporan Taunan Kagiyatan Nginjil: (15 men.) Ceramah saka pinituwa. Sakwisé maca surat saka kantor cabang bab laporan taunan kagiyatan nginjil, takonana penginjil sing wis ditunjuk sakdurungé, sing nduwé pengalaman sing apik bab nginjil ing taun sakdurungé.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy-IN bab 2

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 3 lan Donga