Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 43-46

Ramalané Yéhuwah Isa Dipercaya

Ramalané Yéhuwah Isa Dipercaya
NDELENG

Kira-kira 200 taun sakdurungé kutha Babil dikalahké, Yéhuwah maringi ramalan liwat Yésaya bab carané kuwi kelakon.

44:27–45:2

  • Sing bakal ngalahké jenengé Korèsy

  • Lawang-lawangé kutha ora ditutup

  • Kutha kuwi diubengi Kali Éfrat sing bakalé ’dadi asat’