Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 38-42

Yéhuwah Nguwatké Wong-Wong sing Nglokro

Yéhuwah Nguwatké Wong-Wong sing Nglokro

40:29-31

  • Manuk elang isa mabur pirang-pirang jam ing dhuwur merga ana termal, utawa hawa panas ing awang-awang. Wektu nemokké termal, elang mabur ngubengi panggonan kuwi, dadi isa mabur mumbul saya dhuwur. Wektu wis tekan panggonan sing rada dhuwur, elang pindhah menyang panggonan liyané sing ana termal lan mulai mabur mumbul manèh

  • Manuk elang kaya-kayané ora perlu ngaya wektu mabur. Gambaran kuwi cocog karo kahanan kita sing isa terus ngibadah merga éntuk kekuwatan saka Yéhuwah