Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

2-8 Januari

YÉSAYA 24-28

2-8 Januari
  • Lagu 12 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Ngopèni Umaté”: (10 men.)

    • Yé 25:4, 5—Yéhuwah ngayomi kabèh abdiné (ip-1-IN 272 ¶5)

    • Yé 25:6—Yéhuwah netepi janjiné kanggo nyedhiyakké panganan rohani sing akèh banget (w16.05 28 ¶4; ip-1-IN 273 ¶6-7)

    • Yé 25:7, 8—Dosa lan pati bakal ora ana manèh saklawasé (w14-IN 15/9 26 ¶15; ip-1-IN 273-274 ¶8-9)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yé 26:15—Piyé awaké dhéwé mbantu bèn ’nagaranipun [Yéhuwah] wiyaraken’? (w15-IN 15/7 11 ¶18)

    • Yé 26:20—Apa maksudé ”kamar” ing ramalané Yésaya? (w13-IN 15/3 23 ¶15-16)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yé 28:1-13

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan bab ”Carané Nawakké”. Setèlen vidhéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Ing sasi Januari, para penginjil isa uga nawakké buku Asal Mula Kehidupan—Lima Pertanyaan yang Patut Direnungkan nèk ketemu karo wong sing seneng rembugan bab penciptaan. Nèk ana kesempatan, para penginjil isa nyetèlké vidhéo Benarkah Kehidupan Diciptakan?

URIPÉ WONG KRISTEN