Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Kaurmatan Mbangun lan Ngopèni Bangunan kanggo Ibadah

Kaurmatan Mbangun lan Ngopèni Bangunan kanggo Ibadah

Mbangun panggonan ibadahé wong Israèl butuh tenaga lan biaya. Ning, wong-wong Israèl semangat ndhukung gawéan kuwi. (1Bb 29:2-9; 2Bb 6:7, 8) Sakwisé panggonan ibadah rampung digawé, carané wong-wong Israèl ngopèni panggonan iku nduduhké sepira gedhéné tresnané marang Yéhuwah. (2Ra 22:3-6; 2Bb 28:24; 29:3) Saiki, para Seksi Yéhuwah nggunakké wektu lan upaya kanggo mbangun, ngresiki, lan ngopèni Balé Ibadah lan Balé Kebaktian. Kuwi salah sijiné cara ngibadah marang Yéhuwah. Kaurmatan gedhé isa nyambut gawé bareng Yéhuwah.Ms 127:1; Wy 7:15.

ISA MÈLU . . .

  • Nata kursi sak rampungé pakumpulan ibadah. Nèk ora isa, ya ngresiki sak kiwa tengené lungguhané dhéwé.

  • Ngresiki lan ngopèni Balé Ibadah manut jadwalé. Saya akèh sing ngéwangi, cepet rampung gawéané.lv kaca 92-93 ¶18.

  • Nyumbang dhuwit. Senajan sing disumbangké ora akèh, ning kuwi nggawé seneng atiné Yéhuwah.Mk 12:41-44.

  • Mbangun lan ndandani bangunané Seksi Yéhuwah, nèk isa. Ora kudu nduwé pengalaman dadi tukang.