Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

25-31 Januari

ÉZRA 6-10

25-31 Januari
  • Lagu 10 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Yéhuwah Seneng karo sing Lila Ngabdi”: (10 men.)

    • Éz 7:10—Ézra nyepakké atiné

    • Éz 7:12-28—Ézra siap-siap mulih ing Yérusalèm

    • Éz 8:21-23—Ézra percaya nèk Yéhuwah ngayomi para abdiné

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Éz 9:1, 2—Apa bahayané nèk nduwé bojo saka bangsa liya? (w06 15/1 20 ¶1)

    • Éz 10:3—Apa sebabé bocah-bocah diusir sak ibuné? (w06 15/1 20 ¶2)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Éz 7:18-28 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Tawakna buku Kabar Apik, lan rembugen bab 8, pitakonan 1, paragraf 1. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Lakonké carané marani manèh wong sing wis nampa buku Kabar Apik. Rembugen bab 8, pitakonan 1, paragraf 2. Tinggalana bahan kanggo dirembug nèk teka manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) Lakonké sinau Alkitab nganggo buku Kabar Apik, bab 8, pitakonan 2.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 138

  • Tambah Trampil Nginjil—Tinggalana Bahan kanggo Marani Manèh”: (7 men.) Rembugan. Lakonké bagéan penting vidhéo Trampil Sasi Januari sing nduduhké penginjil sing ninggali bahan kanggo marani manèh sakwisé ngekèki Warta Penting lan buku Kabar Apik.

  • Kebutuhané Jemaat: (8 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: rk bab 4, klebu kaca 11 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 1 lan Donga