Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

18-24 Januari

ÉZRA 1-5

18-24 Januari
  • Lagu 26 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Janjiné Yéhuwah Mesthi Kelakon”: (10 men.) [Setèlen vidhéo buku Ézra.]

    • Éz 3:1-6—Ramalané Yéhuwah mesthi kedadéan (w06 15/1 19 ¶2)

    • Éz 5:1-7—Yéhuwah isa ngowahi kahanan bèn kabèh sing ditindakké umaté isa kelakon (w06 15/1 19 ¶4; w86 15/1 9 ¶2; w86 1/2 29 kothak)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Éz 1:3-6—Wong Israèl sing ora gelem bali ing Yérusalèm ora tegesé ilang imané. Apa alesané? (w06 15/1 17 ¶5; 19 ¶1)

    • Éz 4:1-3—Apa sebabé wong Israèl ora gelem nampa bantuan? (w06 15/1 19 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Éz 3:10–4:7 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Tawakna buku Rungokna Gusti Allah Supaya Bisa Urip Salawasé. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Lakonké carané marani manèh wong sing wis nampa buku Rungokna. Tinggalana bahan kanggo dirembug nèk teka manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) Lakonké sinau Alkitab. (bh kaca 20-21 ¶6-8.)

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 40

  • ”Samubarang Iku Mau Kabèh Bakal Diparingaké marang Kowé”: (5 men.) Ceramah sing dhasaré Matéus 6:33 lan Lukas 12:22-24. Para penginjil dikon nyritakké pengalaman sing cocog, wektu janjiné Yéhuwah kanggo nyukupi kebutuhan saben dinané kelakon, merga wis mentingké ngabdi marang Yéhuwah.

  • Kata-katamu—”Ya Namun Tidak”?: (10 men.) Rembugan. (w14 15/3 30-32)

  • Sinau Alkitab Jemaat: rk bab 3 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 37 lan Donga