Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Ngomong

Carané Ngomong

●○○ NGABAR

Pitakonan: Apa Alkitab isih cocog kanggo jaman saiki?

Ayat: 2Tim 3:16

Ninggalké Pitakonan: Apa Alkitab cocog karo ilmu pengetahuan?

○●○ MARANI MANÈH KAPISAN

Pitakonan: Apa Alkitab cocog karo ilmu pengetahuan?

Ayat: Ay 26:7

Ninggalké Pitakonan: Apa tuntunané Alkitab ana manfaaté?

○○● MARANI MANÈH KAPINDHO

Pitakonan: Apa tuntunané Alkitab ana manfaaté?

Ayat: WB 14:30

Ninggalké Pitakonan: Apa ramalané Alkitab soal masa depan isa dipercaya?