Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | ROMA 1-3

Hati Nurani Kudu Terus Dituntun Alkitab

Hati Nurani Kudu Terus Dituntun Alkitab

2:14, 15

Hati nurani isa dadi tuntunan sing dipercaya nèk awaké dhéwé

  1. manut karo pathokan-pathokané Alkitab

  2. tumindak cocog karo hati nurani sing dituntun Alkitab

  3. ndonga njaluk roh suci bèn ora nindakké sing salah.​—Rm 9:1