Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

25 Februari–​3 Maret

ROMA 9-11

25 Februari–​3 Maret
  • Lagu 25 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Perumpamaan soal Wit Zaitun”: (10 men.)

    • Rm 11:16—Wit zaitun nggambarké penggenapan janjiné Yéhuwah marang Abraham (w11-IN 15/5 23 ¶13)

    • Rm 11:17, 20, 21—Wong Kristen terurap sing ”dicangkokké” ing wit zaitun kuwi kudu terus nduduhké iman (w11-IN 15/5 24 ¶15)

    • Rm 11:25, 26—Kabèh anggota Israèl rohani ”bakal dislametké” (w11-IN 15/5 25 ¶19)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Rm 9:21-23—Apa sebabé awaké dhéwé kudu gelem dibentuk karo Yéhuwah? (w13-IN 15/6 25 ¶5)

    • Rm 10:2—Apa sebabé kudu mastèkké nèk ibadahé awaké dhéwé dhasaré saka pengetahuan sing bener? (it-1-IN 496 ¶3)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Rm 10:1-15 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN