Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

18-​24 Februari

ROMA 7-8

18-​24 Februari
  • Lagu 27 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Apa Awaké Dhéwé ’Ngarep-arep Banget’?”: (10 men.)

    • Rm 8:19—”Putra-putrané Gusti Allah” ora suwé manèh bakal digawé nyata (w12-IN 15/7 11 ¶17)

    • Rm 8:20—”Kabèh ciptaan digawé tundhuk marang urip sing tanpa guna” ning Yéhuwah mènèhi harapan (w12-IN 15/3 23 ¶11)

    • Rm 8:21—Kabèh ciptaan bakal ”dibébaské saka perbudhakan dosa lan pati” (w12-IN 15/3 23 ¶12)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Rm 8:6—Apa bédané ”terus mikirké pepénginan daging” lan ”terus mikirké bab-bab sing cocog karo roh suci”? (w17.06-IN 3)

    • Rm 8:26, 27—Piyé tanggepané Yéhuwah wektu awaké dhéwé nduwé ”pasambat” sing angèl dicritakké? (w09-IN 15/11 7 ¶20)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Rm 7:13-25 (th pelajaran 10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN