Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

11-17 Februari

ROMA 4-6

11-17 Februari
  • Lagu 20 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Gusti Allah Nduduhké Nèk Panjenengané Nresnani Kita”: (10 men.)

    • Rm 5:8, 12—Yéhuwah sayang karo awaké dhéwé ”wektu kita isih dosa” (w11-IN 15/6 12 ¶5)

    • Rm 5:13, 14—Kabèh manungsa nduwé dosa lan isa mati (w11-IN 15/6 12 ¶6)

    • Rm 5:18, 21—Yéhuwah ngutus Yésus bèn awaké dhéwé isa urip saklawasé (w11-IN 15/6 12-13 ¶9-10)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Rm 6:3-5—Apa maksudé dibaptis terus ”nyawiji karo Kristus Yésus” lan dibaptis ”ing sédané”? (w08-IN 15/6 29 ¶7)

    • Rm 6:7—Apa sebabé wong sing dibangkitké ora dihakimi nurut dosa-dosané ing jaman mbiyèn? (w14-IN 1/6 11 ¶1)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Rm 4:1-15 (10)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 107

  • Kebutuhané Jemaat: (15 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 54

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 97 lan Donga