Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

19-25 Februari

MATÉUS 16-17

19-25 Februari
  • Lagu 22 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Pikirané Panjenengan Dipengaruhi karo Sapa?”: (10 men.)

    • Mt 16:21, 22—Pétrus nggunakké cara mikiré dhéwé (w07-IN 15/2 16 ¶17)

    • Mt 16:23—Pétrus ora nggunakké cara mikiré Yéhuwah (w15-IN 15/5 13 ¶16-17)

    • Mt 16:24—Wong Kristen kudu nggunakké cara mikiré Yéhuwah ing uripé (w06-IN 1/4 23 ¶9)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Mt 16:18—Sapa watu sing dimaksud Yésus sing digunakké kanggo mbangun jemaat Kristen? (nwtsty katrangan kanggo sinau)

    • Mt 16:19—Apa ”soroging [kunciné] Kraton Swarga” sing Yésus wènèhké marang Pétrus? (nwtsty katrangan kanggo sinau)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Mt 16:1-20

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong. Nanggepi kanthi apik wektu sing dijak omong ora setuju.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN