Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tetep Bungah Merga Pangarep-Arep

Tetep Bungah Merga Pangarep-Arep

Pangarep-arep kuwi kaya jangkar. (Ib 6:19) Kuwi isa mbantu awaké dhéwé tetep kuwat, kaya kapal sing ora ancur lan kleleb senajan kena angin badai. (1Tm 1:18, 19) Angin badai kuwi isa waé klebu rasa gela, kélangan bandha, lara sing ora mari-mari, ditinggal mati wong sing ditresnani, utawa masalah liyané sing isa marahi ora setya manèh.

Kita isa yakin tenan marang janjiné Yéhuwah bab donya mbésuk nèk nduwé iman lan pangarep-arep. (2Kr 4:16-18; Ib 11:13, 26, 27) Dadi, ora masalah nduwé pangarep-arep urip ing swarga utawa ing bumi, awaké dhéwé kudu mikirké terus janjiné Yéhuwah sing dicathet ing Alkitab. Mula, wektu ngalami masalah, awaké dhéwé isa tetep bungah.1Pt 1:6, 7.

DELOKEN VIDHÉO TETEP BUNGAH MERGA PANGAREP-AREP, BANJUR REMBUGEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sebabé perlu niru contoné Musa?

  • Kepala keluarga nduwé tanggung jawab apa waé?

  • Bab apa waé sing isa dirembug wektu Ibadah Sakeluarga?

  • Piyé pangarep-arep isa mbantu panjenengan yakin wektu ngadhepi masalah?

  • Apa sing panjenengan arep-arep?