Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 63-66

Langit Anyar lan Bumi Anyar Bakal Marahi Bungah Tenan

Langit Anyar lan Bumi Anyar Bakal Marahi Bungah Tenan

Janjiné Yéhuwah sing dicathet ing Yésaya bab 65 kuwi mesthi bakal kelakon, merga Yéhuwah ngendika kaya-kayané janji kuwi wis kelakon.

65:17

Yéhuwah nggawé langit anyar lan bumi anyar, lan ing kono bab-bab sing mbiyèn ora bakal diéling-éling manèh

Apa sing dimaksud langit anyar?

  • Pamréntahan anyar sing bakal ndandani kahanan ing donya

  • Pamréntahan kuwi wis ngadeg ing taun 1914 wektu Yésus dadi Raja ing Kratoné Gusti Allah

Apa sing dimaksud bumi anyar?

  • Kumpulan wong-wong saka kabèh bangsa, suku, lan basa sing gelem manut karo pamréntahan anyar ing swarga

Apa maksudé bab-bab sing mbiyèn ora bakal diéling-éling manèh?

  • Ora bakal ana manèh bab-bab sing isa marahi strès sarta nglarani ati lan awaké manungsa

  • Wong-wong sing setya bakal isa urip seneng lan ngrasakké bab-bab sing marahi bungah saben dina