Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

27 Februari–5 Maret

YÉSAYA 63-66

27 Februari–5 Maret
  • Lagu 19 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Langit Anyar lan Bumi Anyar Bakal Marahi Bungah Tenan”: (10 men.)

    • Yé 65:17—”Bab-bab kang biyèn ora bakal diélingi manèh” (ip-2-IN 383 ¶23)

    • Yé 65:18, 19—Bakal padha isa ngrasakké bungah tenan (ip-2-IN 384 ¶25)

    • Yé 65:21-23—Urip bakal dadi nyenengké lan wong-wong isa rumangsa ayem (w12-IN 15/9 9 ¶4-5)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yé 63:5—Apa maksudé ”mulad-mulading bebenduningSun, iku kang mbiyantu Ingsun”? (w07-IN 15/1 11 ¶6)

    • Yé 64:8—Piyé Yéhuwah nggunakké wewenangé kaya Tukang Grabah? (w13-IN 15/6 25 ¶3-5)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yé 63:1-10

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Éf 5:33—Wulangna Alkitab.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) 1Tm 5:8; Tt 2:4, 5—Wulangna Alkitab.

  • Ceramah: (6 men. utawa kurang) Yé 66:23; w06-IN 1/11 30-31 ¶14-17—Judhul: Pakumpulan Ibadah kuwi Bagéan sing Permanèn ing Ibadah Kita

URIPÉ WONG KRISTEN