Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

URIPÉ WONG KRISTEN

Bantu Anak Panjenengan Nduwé Iman sing Kuwat marang Gusti Allah

Bantu Anak Panjenengan Nduwé Iman sing Kuwat marang Gusti Allah

Kabèh sing digawé Yéhuwah mbuktèkké kamulyané. (Ms 19:2-5; 139:14) Ning, donyané Sétan ngajarké ajaran sing ora ngajèni Gusti Allah. (Rm 1:18-25) Piyé carané mbantu anak panjenengan bèn ajaran kaya ngono ora nganti mlebu ing ati lan pikirané? Wiwit isih cilik, bantunen bèn dhèwèké percaya nèk Yéhuwah kuwi ana lan perduli karo dhèwèké. (2Kr 10:4, 5; Éf 6:16) Coba takonana apa pendhapaté bab sing disinau ing sekolahan, lan gunakna akèh sarana saka pakumpulan bèn piwulang sing bener isa mlebu ing atiné.WB 20:5; Yb 1:19.

DELOKEN VIDHÉO APA KANDHANÉ KANCAMU—PERCAYA GUSTI ALLAH ANA, BANJUR REMBUGEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sing umumé dipercaya karo wong-wong bab Gusti Allah?

  • Apa sing diajarké ing sekolahanmu?

  • Apa sing nggawé kowé percaya nèk Yéhuwah kuwi ana?

  • Piyé carané mbantu wong bèn isa mikir nèk Gusti Allah kuwi sing nggawé kabèh?