Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | ÈSTER 1-5

Èster Mbéla Umaté Yéhuwah

Èster Mbéla Umaté Yéhuwah

Èster nduduhké imané sing kuwat lan wani wektu mbéla umaté Yéhuwah

  • Teka ing ngarepé raja sakdurungé diundang, isa diukum mati. Èster wis 30 dina ora diundang raja

  • Raja Ahasywéros utawa Xerxes I kuwi nesunan lan kejem. Wis tau ana wong lanang sing ditugel dadi loro lan dipajang kanggo pengéling-éling wong liya. Dhèwèké uga ngusir Ratu Wasti merga ora gelem manut

  • Èster kudu ngandhani nèk dhèwèké wong Yahudi, lan ngandhani raja nèk ana pejabat sing dipercaya, ngakali raja