Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

29 Februari–6 Maret

ÈSTER 1-5

29 Februari–6 Maret
  • Lagu 3 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Èster Mbéla Umaté Yéhuwah”: (10 men.)

    • [Setèlen vidhéo Buku Èster.]

    • Ès 3:5-9—Haman péngin nyingkirké umaté Yéhuwah (ia-IN 131 ¶18-19)

    • Ès 4:11–5:2—Imané Èster kuwat senajan ngadhepi pati (ia-IN 125 ¶2; 134 ¶24-26)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Ès 2:15—Piyé Èster nduduhké sipat andhap asor lan isa njaga tumindaké? (w06-IN 1/3 9 ¶7)

    • Ès 3:2-4—Apa sebabé Mordekhai ora gelem mbungkuk ing ngarepé Haman? (ia-IN 131 ¶18)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: Ès 1:1-15 (4 men. utawa kurang)

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) Tawakna buku Rungokna Gusti Allah. Tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) Lakonké carané marani manèh wong sing wis nampa buku Rungokna Gusti Allah, lan rembugen kaca 2-3. Tinggalana bahan sing dirembug nèk arep teka manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) Lakonké carané sinau Alkitab nganggo buku Rungokna Gusti Allah Supaya Bisa Urip Salawasé kaca 4-5, kanggo wong sing wis nampa buku Rungokna Gusti Allah pas ketemu pisanan. (km-IN 7/12 2-3 ¶4)

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 38

  • Kebutuhané Jemaat: (10 men.)

  • Piyé Carané Éntuk Paédah saka Acara Ibadah sing Anyar lan Jadwal Kagiyatan?: (5 men.) Rembugan. Sing teka dikon njawab apa paédahé acara ibadah sing anyar. Kabèh sing teka uga dikon persiapan sing apik bèn isa éntuk paédah.

  • Sinau Alkitab Jemaat: rk bab 9 (30 men.)

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 149 lan Donga