Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Kehidupan yang Terbaik

Kehidupan yang Terbaik

Akèh kesempatan kanggo para sedulur enom ing pakumpulané Yéhuwah. Deloken vidhéo Kehidupan yang Terbaikkanggo nduduhké piyé Cameron nggawé keputusan sing wicaksana wektu enomé. Banjur, jawaben pitakonan sing ana. (Bukaken jw.org/id, lan deloken AJARAN ALKITAB > KAUM MUDA.)

  • Bab paling penting apa sing ana ing uripé Cameron?

  • Kapan lan piyé dhèwèké mutuské nginjil ing dhaérah sing mbutuhké?

  • Apa sing dicepakké kanggo nginjil ing negara liya?

  • Apa waé masalah sing diadhepi Cameron wektu nginjil ing negara kuwi?

  • Nèk gelem nginjil ing dhaérah sing durung tau ditekani awaké dhéwé, kuwi ana paédahé. Apa sebabé?

  • Berkah apa sing ditampa Cameron?

  • Apa sebabé ngabdi marang Yéhuwah kuwi urip sing paling nyenengké?

  • Kesempatan apa manèh sing ana kanggo para sedulur enom ing pakumpulané Yéhuwah?