Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

3-​9 Desember

KISAH 9-11

3-​9 Desember
  • Lagu 115 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Panganiaya sing Kejem Dadi Penginjil sing Semangat”: (10 men.)

    • Kis 9:1, 2—Saul kanthi kejem nganiaya murid-muridé Yésus (bt-IN 60 ¶1-2)

    • Kis 9:15, 16—Saul dipilih kanggo martakké bab Yésus (w16.06 4 ¶4)

    • Kis 9:20-22—Saul dadi penginjil sing semangat (bt-IN 64 ¶15)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 9:4—Kenapa Yésus takon marang Saul, ”Ngapa kowé nganiaya aku?(bt-IN 60-61 ¶5-6)

    • Kis 10:6—Apa sebabé Pétrus gelem nginep ing omahé tukang nggawé bahan saka kulit? (”Simon, tukang nggawé bahan saka kulitnwtsty katrangan kanggo sinau Kis 10:6)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 9:10-22

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Video kanggo Ngabar: (4 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Gunakna conto carané ngomong.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) jl bab 6

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 58

  • Kebutuhané Jemaat: (8 men.)

  • Asil Apik saka Pakumpulan: (7 men.) Setèlen video Asil Apik saka Pakumpulan sasi Desember.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 44

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 59 lan Donga