Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

24-​30 Desember

KISAH 17-18

24-​30 Desember
  • Lagu 78 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Tirunen Carané Rasul Paulus Nginjil lan Mulang”: (10 men.)

    • Kis 17:2, 3—Paulus rembugan lan mbuktèkké nganggo Kitab Suci wektu mulang (”nerangkénwtsty katrangan kanggo sinau Kis 17:2, 3; mbuktèkké liwat ayat-ayatnwtsty katrangan kanggo sinau Kis 17:2, 3)

    • Kis 17:17—Paulus nginjil ing ngendi waé (”ing pasarnwtsty katrangan kanggo sinau Kis 17:17)

    • Kis 17:22, 23—Paulus tanggap lan nggolèk titik temuné (”Allah sing Ora Dikenalnwtsty katrangan kanggo sinau Kis 17:23)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 18:18—Apa kandhané Alkitab bab janjiné Paulus? (w08-IN 15/5 32 ¶5)

    • Kis 18:21—Bèn cita-cita rohani isa kelakon, piyé kita isa niru Paulus? (”nèk Yéhuwah ngersakkénwtsty katrangan kanggo sinau Kis 18:21)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 17:1-15

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 70

  • Nginjil lan Mulang Kabar Apik kanthi Tliti: (15 men.) Rembugan. Setèlen video Ibadah Keluarga: Paulus—Martakké Kabar Apik kanthi Tliti. Lan rembugen pitakonan-pitakonan iki: Piyé keluarga ing video kuwi sadhar nèk kudu ngupaya luwih trampil nginjil? Apa waé sing ditiru keluarga kuwi saka Paulus? Berkah apa sing ditampa keluarga kuwi? Cara apa waé sing isa awaké dhéwé gunakké kanggo ibadah keluarga?

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 47

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 151 lan Donga