Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Nyanyi Kanthi Bungah Ngluhurké Yéhuwah

Nyanyi Kanthi Bungah Ngluhurké Yéhuwah

Paulus lan Silas nyanyi wektu ing penjara. (Kis 16:25) Kuwi mesthi nguwatké imané merga nyanyi ngluhurké Yéhuwah. Nèk kita piyé? Nyanyi lagu-lagu kanggo ibadah lan lagu-lagu ing JW Broadcasting isa nguwatké iman kita wektu ngadhepi masalah, kuwi uga ngluhurké Yéhuwah. (Ms 28:7) Kita dianjurké kanggo ngapalké lirik lagu paling ora luwih saka siji. Apa njenengan wis nyoba? Wektu ibadah keluarga kita isa sinau liriké lan latihan nyanyi laguné.

TONTONEN VIDEO BOCAH-BOCAH SING NYANYI NGLUHURKÉ YÉHUWAH, LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa manfaaté nyanyi lagu-lagu Kerajaan?

  • Piyé Departemen Audio/Video nyiapké kanggo rekaman?

  • Piyé bocah-bocah lan keluargané nggawé persiapan sakdurungé rekaman?

  • Lagu-lagu apa waé sing paling njenengan senengi, lan apa sebabé?