Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

17-​23 Desember

KISAH 15-16

17-​23 Desember
  • Lagu 96 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Keputusan sing Disepakati Dhasaré saka Kitab Suci”: (10 men.)

    • Kis 15:1, 2—Masalah sunat ngancam perdamaian jemaat ing abad kapisan (bt-IN 102 ¶8)

    • Kis 15:13-20—Keputusané pengurus pusat dhasaré saka Kitab Suci (w12-IN 15/1 5 ¶6-7)

    • Kis 15:28, 29; 16:4, 5—Keputusané pengurus pusat nguwatké jemaat-jemaat (bt-IN 123 ¶18)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Kis 16:6-9—Apa sing isa disinaoni saka crita iki bab ngupayakké luwih akèh ing gawéan nginjil? (w12-IN 15/1 10 ¶8)

    • Kis 16:37—Piyé carané Paulus nggunakké statusé dadi warga negara Romawi kanggo martakké kabar apik? (”aku kabèh wong Romawinwtsty katrangan kanggo sinau Kis 16:37)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa manèh sing isa disinaoni saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Kis 16:25-40

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ngabar: (2 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Wong sing dijak omong ora setuju karo njenengan.

  • Marani Manèh Kapisan: (3 men. utawa kurang) Dimulai nggunakké conto carané ngomong. Duduhna lan rembugen (aja disetèl) video Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab?

  • Video kanggo Marani Manèh Kapindho: (5 men.) Setèlen lan rembugen videoné.

URIPÉ WONG KRISTEN