Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil​—⁠Mbantu Wong sing ”Nduwé Sikap sing Bener” kanggo Dadi Murid

Tambah Trampil Nginjil​—⁠Mbantu Wong sing ”Nduwé Sikap sing Bener” kanggo Dadi Murid

PENTING MERGA: Yéhuwah nukulké winih ing atiné wong-wong sing nduwé ”sikap sing bener kanggo nampa urip saklawasé”. (Kis 13:48; 1Kor 3:7) Kita isa dadi kanca kerjané Yéhuwah nganggo cara terus ngupaya nginjil marang wong-wong sing gelem ngrungokké. (1Kor 9:26) Sing sinau Alkitab kuwi kudu paham nèk dibaptis kuwi penting banget bèn isa slamet. (1Ptr 3:21) Kita mbantu PAR bèn isa dadi murid lan mulang PAR kita kanggo nggawé perubahan ing uripé, nginjil lan mulang, sarta nggunakké uripé kanggo Yéhuwah.​—Mat 28:19, 20.

CARANÉ:

  • Élingna PAR nèk tujuané sinau kuwi kanggo ”kenal karo” Yéhuwah lan nyenengké Dhèwèké.​—Yoh 17:3

  • Bantunen PAR bèn nggawé kemajuan rohani kanggo ngatasi kebiasaan sing ala lan pergaulan sing ngrusak

  • Nguwatké lan nyemangati PAR sakdurungé lan sakwisé dibaptis.​—Kis 14:22

DELOKEN VIDEO YÉHUWAH BAKAL MBANTU KOWÉ, LAN JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sing mungkin nggawé PAR wedi kanggo nggawé janji ngabdi lan dibaptis?

  • Piyé pinituwa isa mbantu PAR kanggo nggawé kemajuan rohani?

  • Saka Yésaya 41:10, apa sing isa kita sinaoni bab Yéhuwah?

  • Sipat-sipat apa sing isa nggawé ibadah kita ditampa karo Yéhuwah senajan kita ora sampurna?

Piyé carané kita isa dadi kanca kerjané Yéhuwah kanggo ndadèkké murid?