Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Paulus lan Barnabas ngadeg ing ngarepé Sèrgius Paulus

 SINAU SAKA ALKITAB | KISAH 12-14

Barnabas lan Paulus Nginjil Nganti Panggonan sing Adoh

Barnabas lan Paulus Nginjil Nganti Panggonan sing Adoh

13:12, 48; 14:1, 21, 22

Senajan ditentang, Barnabas lan Paulus ngupaya tenanan kanggo mbantu wong sing rendah hati supaya dadi wong Kristen

  • Wong loro kuwi nginjil marang kabèh wong

  • Wong loro kuwi nguwatké murid sing anyar bèn ”tetep nduwé iman”