Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | MALÉAKHI 1-4

Apa Urip Bebojoané Panjenengan Nyenengké Yéhuwah?

Apa Urip Bebojoané Panjenengan Nyenengké Yéhuwah?

2:13-16

  • Ing jamané Maléakhi, akèh wong Israèl sing pegatan merga alesan sing sepélé. Yéhuwah ora nampa ibadahé wong-wong sing ora setya karo bojoné

  • Yéhuwah mberkahi wong-wong sing ngajèni bojoné

Piyé wong-wong sing wis bebojoan isa tetep setya ing bab apa sing . . .

  • dipikirké?

  • didelok?

  • diomongké?