Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Tambah Trampil Nginjil—Mulang Nganggo Buku ”Tetaplah Berada dalam Kasih Allah” Bèn Isa Mlebu Ati

Tambah Trampil Nginjil—Mulang Nganggo Buku ”Tetaplah Berada dalam Kasih Allah” Bèn Isa Mlebu Ati

PENTING MERGA: Wong-wong kudu sinau lan ngetrapké pathokan-pathokané Yéhuwah bèn ibadahé isa nyenengké Yéhuwah. (Yé 2:3, 4) Buku ”Kasih Allah” isa mbantu sing sinau Alkitab luwih ngerti carané ngetrapké pathokan-pathokané Alkitab ing urip saben dina. (Ib 5:14) Wektu sinau, awaké dhéwé kudu ngupaya bèn apa sing awaké dhéwé wulangké isa mlebu ing atiné, supaya sing sinau gelem ngowahi uripé.Rm 6:17.

CARANÉ:

  • Persiapan tenanan lan mikirké kebutuhané sing sinau. Nyepakké pitakonan-pitakonan kanggo mbantu awaké dhéwé ngerti pikiran lan perasaané sing sinau bab wulangan sing dirembug.WB 20:5; be-IN 259

  • Nggunakké kothak sing ana ing buku kuwi kanggo mbantu sing sinau ngerti paédahé ngetrapké pathokan-pathokané Alkitab

  • Mbantu sing sinau bèn isa mikir lan nggawé keputusan dhéwé ing perkara-perkara sing ana hubungané karo hati nurani.Gl 6:5

  • Nèk sing sinau butuh bantuan kanggo ngetrapké pathokané Alkitab, panjenengan isa mbantu. Panjenengan isa nyemangati dhèwèké kanggo ngowahi uripé merga rasa tresna marang Yéhuwah.WB 27:11; Yo 14:31