Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

5-11 Desember

YÉSAYA 1-5

5-11 Desember
  • Lagu 16 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Ayo, Kita Padha Munggah ing Gunungé Sang Yéhuwah”: (10 men.)

    • [Setèlen vidhéo Katrangan Buku Yésaya.]

    • Yé 2:2, 3—”Gunung papan padalemané Sang Yéhuwah” nggambarké ibadah sing sejati (ip-1-IN 38-41 ¶6-11; 44-45 ¶20-21)

    • Yé 2:4—Umaté Yéhuwah ora ajar perang manèh (ip-1-IN 46-47 ¶24-25)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yé 1:8, 9—Piyé Putri Sion ”kari ijèn, kayadéné gubug ing pakebonan anggur”? (w06-IN 1/12 8 ¶5)

    • Yé 1:18—Apa maksudé wektu Yéhuwah ngendika, ”Ayo, kita padha prakaran”? (w06-IN 1/12 9 ¶1; it-2-IN 679 ¶4)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yé 5:1-13

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Nawakké Wacan Sasi Iki: (15 men.) Rembugan nggunakké conto saka ”Carané Nawakké”. Setèlen vidhéo carané nawakké wacan, banjur dirembug bab-bab utamané. Sing teka dikon nggawé dhéwé carané nawakké.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 139

  • Kebutuhané Jemaat: (7 men.) Utawa, rembugen wulangan sing isa disinaoni saka Buku Tahunan. (yb16-IN 32 ¶3–34 ¶1)

  • Tambah Trampil Nginjil—Mulang Nganggo Buku ’Tetaplah Berada dalam Kasih Allah’ Bèn Isa Mlebu Ati”: (8 men.) Rembugan. Para sedulur sing éntuk bagéan Sinau Alkitab sasi iki isa ngetrapké saran ing buku Sekolah Pelayanan kaca 261-262.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) kr bab 5 ¶1-9

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 154 lan Donga

    Sing kudu diéling-éling: Setèlen musiké sepisan, banjur dinyanyèkké bareng-bareng.