Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

26 Desember–1 Januari

YÉSAYA 17-23

26 Desember–1 Januari
  • Lagu 42 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

  • Sing Nggunakké Wewenang Sak Gelemé Dhéwé Bakal Kélangan Kuwasa”: (10 men.)

    • Yé 22:15, 16—Sèbna nggunakké wewenangé kanggo kepentingané dhéwé (ip-1-IN 238 ¶16-17)

    • Yé 22:17-22—Yéhuwah milih Èlyakim kanggo nggentèni Sèbna (ip-1-IN 238-239 ¶17-18)

    • Yé 22:23-25—Pengalamané Sèbna dadi pangéling-éling sing aji kanggo kita (w07-IN 15/1 8 ¶6; ip-1-IN 240-241 ¶19-20)

  • Wulangan Penting: (8 men.)

    • Yé 21:1—Dhaérah endi sing disebut ”pasamunan ing pinggir sagara” lan apa sebabé? (w06-IN 1/12 11 ¶2)

    • Yé 23:17, 18—Piyé bathiné Tirus dadi ”suci kagem Sang Yéhuwah”? (ip-1-IN 253-254 ¶22-24)

    • Apa sing isa disinaoni bab Yéhuwah, saka Alkitab sing diwaca minggu iki?

    • Wulangan penting apa sing isa ditrapké wektu nginjil?

  • Maca Alkitab: (4 men. utawa kurang) Yé 17:1-14

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

  • Ketemu Pisanan: (2 men. utawa kurang) bhs—Gunakna vidhéo Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab? kanggo nawakké buku. (Cathetan: Ora perlu nyetèl vidhéoné saksuwéné adegan.)

  • Marani Manèh: (4 men. utawa kurang) bhs—Mulai Sinau Alkitab ing ngarep lawang, lan tinggalana bahan kanggo marani manèh.

  • Sinau Alkitab: (6 men. utawa kurang) lv-IN 150-151 ¶10-11—Duduhna piyé carané bèn piwulangé isa mlebu ati.

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 44

  • Apakah Saudara ’Tetap Berjaga-jaga’?: (8 men.) Ceramah saka pinituwa sing dhasaré Menara Pengawal 15 Maret 2015 kaca 12-16. Sing teka disemangati bèn tetep waspada kaya penjaga sing didelok Yésaya wektu éntuk wahyu lan kaya limang prawan sing digambarké Yésus.Yé 21:8; Mt 25:1-13.

  • Asil Apik saka Pakumpulan: (7 men.) Setèlen vidhéo Asil Apik saka Pakumpulan sasi Desember.

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) kr bab 6 ¶1-7, ”Gawéan Nginjil—Nyebarké Kabar Apik bab Kraton ing Sakdonya

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 141 lan Donga