Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | YÉSAYA 11-16

”Saindenging Bumi Kapenuhan ing Kawruh Bab Sang Yéhuwah”

”Saindenging Bumi Kapenuhan ing Kawruh Bab Sang Yéhuwah”

11:6-9

Piyé ramalan iki kelakon ing jamané bangsa Israèl

  • Wektu bali saka pembuwangan ing Babil, wong-wong Israèl ora perlu wedi karo kéwan buwas utawa wong-wong jahat sing ditemoni ing dalan lan ing negarané dhéwé.—Éz 8:21, 22

Piyé ramalan iki kelakon saiki

  • Pangertèn bab Yéhuwah isa ngowahi sipat-sipaté manungsa. Wong sing kasar isa malih dadi apik lan seneng rukun. Pangertèn bab Yéhuwah isa mujudké kahanan ayem tentrem sing dirasakké umaté Yéhuwah sakdonya

Piyé ramalan iki kelakon sukmbèn

  • Saklumahing bumi bakal dadi pirdus sing aman lan ayem tentrem, kaya sing dikersakké Yéhuwah. Ora ana wong utawa kéwan sing bakal ngganggu

Paulus ngowahi uripé merga sinau bab Gusti Allah

  • Wektu dadi wong Farisi, dhèwèké kejem lan brangasan.—1Tm 1:13

  • Dhèwèké isa ngowahi sipaté merga nduwé pangertèn sing bener bab Gusti Allah.—Kl 3:8-10