Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 URIPÉ WONG KRISTEN

Pendhidhikan saka Gusti Allah Isa Ngalahké Prasangka

Pendhidhikan saka Gusti Allah Isa Ngalahké Prasangka

Yéhuwah ora mbédak-mbédakké wong. (PR 10:34, 35) Yéhuwah nampa wong-wong ”saka sakèhing bangsa lan taler [suku] tuwin golongan sarta basa”. (Wy 7:9) Mula, ing jemaat Kristen ora ana sing mbédak-mbédakké utawa pilih kasih. (Yb 2:1-4) Merga didhidhik Gusti Allah, wong-wong padha ngowahi sipat-sipaté. Mula, kita isa ngrasakké kahanan ayem tentrem. (Yé 11:6-9) Awaké dhéwé kudu ngupaya mbuwang prasangka saka ati. Kuwi bukti nèk awaké dhéwé niru Gusti Allah.—Éf 5:1, 2.

DELOKEN VIDHÉO JOHNY LAN GIDEON: MBIYÈN MUNGSUHAN, SAIKI SEDULURAN. BANJUR JAWABEN PITAKONAN-PITAKONAN IKI:

  • Apa sebabé pendhidhikan saka Gusti Allah luwih unggul timbang upayané manungsa kanggo mbuwang prasangka lan sikap pilih kasih?

  • Apa sing nggumunké saka paseduluran sakdonya?

  • Piyé Yéhuwah diluhurké wektu awaké dhéwé ngupaya tetep rukun?