Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Carané Nawakké

Carané Nawakké

KELUARGA PANJENENGAN ISA AYEM TENTREM

Pitakonan: Akèh wong péngin keluargané ayem tentrem. Nurut panjenengan piyé carané?

Ayat: 1 Kr 10:24

Nawakké: Buku iki mènèhi saran-saran bèn keluarga isa ayem tentrem.

WULANGNA ALKITAB

Pitakonan: Apa kasusahan kuwi asalé saka Gusti Allah utawa saka liyané?

Ayat: Ay 34:10

Alkitab: Dudu Gusti Allah sing nyebabké kasusahan kita. Kasusahan kuwi asalé saka Sétan, uga merga keputusan sing ora apik, lan kadhang kala merga wektu lan kedadéan sing ora dinyana-nyana. Wektu kita susah, Gusti Allah bakal nulungi kita. Gusti Allah bener-bener perduli marang kita.

APA SEBABÉ PERLU SINAU ALKITAB? (Vidhéo)

Nerangké: Nurut panjenengan, apa Gusti Allah sing nguwasani donya? [Rungokna tanggepané.] Vidhéo cekak iki bakal nerangké apa kandhané Alkitab bab kuwi. [Setèlen vidhéoné.]

Nawakké: Bab 11 ing buku iki ngrembug apa sebabé Gusti Allah durung nyingkirké kasusahan lan apa sing bakal ditindakké Gusti Allah. [Tawakna buku Wulangan Alkitab.]

CARAMU NAWAKKÉ

Gunakna conto-conto kuwi bèn isa nggawé cara nawakké dhéwé.