Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | 1 KORINTUS 10-13

Yéhuwah Kuwi Setya

Yéhuwah Kuwi Setya

10:13

Yéhuwah isa waé ngilangké masalah sing awaké dhéwé alami. Ning, biasané Yéhuwah ”mbantu” awaké dhéwé bèn isa tetep tekun senajan ngalami masalah.

  • Yéhuwah mènèhi penghiburan liwat Alkitab, roh suci, lan publikasi sing dhasaré Alkitab.​—Mat 24:45; Yoh 14:16, ctn.; Rm 15:4

  • Yéhuwah isa nggunakké roh suciné kanggo mbantu awaké dhéwé ngéling-éling ayat lan pathokan Alkitab bèn awaké dhéwé isa nggawé keputusan sing bener.​—Yoh 14:26

  • Yéhuwah isa nggunakké malaékat-malaékaté kanggo mbantu awaké dhéwé.​—Ibr 1:14

  • Yéhuwah mbantu awaké dhéwé liwat sedulur seiman.​—Kol 4:11