Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

29 April–​5 Mei

2 KORINTUS 1-3

29 April–​5 Mei
  • Lagu 44 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN