Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

22-​28 April

1 KORINTUS 14-16

22-​28 April
  • Lagu 22 lan Donga

  • Pambuka (3 men. utawa kurang)

SINAU SAKA ALKITAB

DITRAPKÉ WEKTU NGINJIL

URIPÉ WONG KRISTEN

  • Lagu 69

  • Kebutuhané Jemaat: (15 men.)

  • Sinau Alkitab Jemaat: (30 men.) jy bab 63

  • Ringkesan Wulangan Saiki lan Minggu Ngarep (3 men.)

  • Lagu 103 lan Donga