Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 SINAU SAKA ALKITAB | 1 KORINTUS 7-9

Tetep Lajang Kuwi Anugrah

Tetep Lajang Kuwi Anugrah

7:32, 35, 38

Akèh wong Kristen sing ngerti manfaaté tetep lajang. Contoné, isa nindakké luwih akèh ing pelayanan, isa nggunakké wektu kanggo mbantu para sedulur, lan isa saya akrab karo Yéhuwah.

Telu sedulur lanang nginjil ing Australia taun 1937; Salah siji lulusan Giléad teka ing Meksiko taun 1947

Ngabar ing Brazil; Mèlu Sekolah kanggo Penginjilé Kratoné Allah ing Malawi

KANGGO DIPIKIRKÉ: Nèk isih lajang, piyé carané njenengan isa nggunakké kesempatan iki?

Piyé carané ndhukung lan nguwatké sedulur sing isih lajang?